Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
ZZ Top-kullen 10v_3015

ZZ Top-kullen vid 10 veckors ålder.
Från vänster: Viva Las Vegas, Sharp Dressed Man, Rough Boy & It´s Only Love

Den 2/3 -11 föddes Disas första kull. Den här gången blev det fyra stycken kattungar och samtliga är hanar! Kanske inte det som jag hade hoppats och tänkt men så kan det gå:-) Allt gick bra och Disa är en helt otrolig mamma till sina kattungar precis som övriga släkten:-) Pappa till kullen är vår egen hane Jack och det här är hans sista kull eftersom han numera är kastrat. Samtliga i kullen är bruntabby och de ser mycket lovande ut allihopa. Två av dem, Sharp Dressed Man & Rough Boy, har dessutom fått nästan perfekta markeringar och säljes gärna till någon som är utställningsintresserad. Det ska bli jättekul att fortsätta följa dem och se hur de utvecklas:-)

Två av pojkarna finns fortfarande till salu, Viva Las Vegas & Rough Boy. Viva Las Vegas säljes enbart till sällskap pga att han har fått en liten vit svanstipp men Rough Boy har jättefina markeringar och säljes gärna till utställning/avel. Rough Boy har dessutom ett mycket fint huvud och underbar ögonfärg så han ser i nuläget mycket lovande ut. Båda pojkarna har precis som de övriga syskonen otroligt fin päls, riktiga små pälstroll är de! Bilder på pojkarna och deras syskon finns nedan.

Temat den här gången blev ZZ Top så jag kunde ge grabbarna lite coola namn:-)

Inavelsgraden är 0,43% på 7 generationer och 1,19% på 9 generationer. Kullens stamtavla finns nedan.

Namn

Färg

Säljes till

Status

Sharp Dressed Man, hane

SbI n21

Utställning/avel

Tingad

Rough Boy, hane

SbI n21

Utställning/avel

Till salu

It´s Only Love, hane

SbI n21

Sällskap

Tingad

Viva Las Vegas, hane

SbI n21

Sällskap

Till salu

Sharp Dressed Man & Rough Boy_3043

Sharp Dressed Man & Rough Boy vid 10 veckors ålder

Sharp Dressed Man 10v_3050

Sharp Dressed Man vid 10 veckors ålder.

Sharp Dressed Man 10v_3048
Rough Boy 10v_3060

Rough Boy vid 10 veckors ålder.

Rough Boy 10v_3051
Viva Las Vegas 10v_3068

Viva Las Vegas vid 10 veckors ålder.

Viva Las Vegas 10v_3072
It´s Only Love 10v_3028

It´s Only Love vid 10 veckors ålder.

ZZ Top-kullen 10v_3023

ZZ Top-kullen vid 10 veckors ålder.
Från vänster: Viva Las Vegas, Sharp Dressed Man, Rough Boy & It´s Only Love

Om du är intresserad av en kattunge från oss är du välkommen att höra av dig, antingen via mail eller telefon. För att skicka ett mail, klicka på symbolen nedan.
Vi säljer inga kattungar enbart via internet men det kan vara bra vid en första kontakt:-)

Att köpa katt från oss

När kattungarna flyttar från oss vid tidigast 12 veckors ålder har de blivit registrerade i SVERAK och fått sin stamtavla. De är också:

  • Vaccinerade 2 ggr
  • Avmaskade 2 ggr
  • Veterinärbesiktigade
  • ID-märkta med microchip
  • Försäkrade för Dolda-fel i Sveland

Dessutom är de självklart rumsrena och ordentligt socialiserade av både oss och barnen, vi kan nästan utlova 100% kelgaranti på kattungarna:-)

Vi säljer våra kattungar från 6.500 kr och uppåt beroende på om kattungen håller för utställning/avel eller säljs till enbart sällskap.

Samtliga katter som vi har i avel blodgrupperas och testas för FIV, FeLV samt Chlamydia. Vi hjärtscannar dessutom våra katter för HCM/RCM inom Hälsoprogrammet Hjärta. Mer om hälsoprogrammet finns att läsa på Birmasällskapets hemsida.

Vi önskar permanenta hem till våra små juveler där de främst blir uppskattade för det underbara sällskap de är.:-) Naturligtvis ingår livstids support från oss på samtliga kattungar som vi säljer. Kom ihåg, ingen fråga är för dum för att ställas! Undrar man över något ska man självklart fråga.

Vi kan tänka oss att skicka kattungar till sin nya ägare via flyg om det är stort avstånd men vi föredrar att köparen kommer och hämtar sin nya familjemedlem hos oss eller att vi får chansen att leverera kattungen själva.

För att se vad vi planerar härnäst är ni välkomna in på vår planer-sida och ta en titt. Hör gärna av er om ni vill ha mer information om våra kommande kullar.

Love-kullen 12v_1530

Love-kullen vid 12 veckors ålder.
Från vänster: Soldier of Love, Your Love is King & Devine Love

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.