Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

2/3 -11: Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår tjugosjunde kull och Disas första. Det blev fyra stycken ulltussar den här gången, samtliga är hanar! Välkommen in på kattungesidan och titta!

27/1 -11: Idag blev vår hane Jack kastrat, mycket tidigare än jag hade hoppats och tänkt. Tyvärr började han strila efter vår renovering hemma så vi hade inget alternativ än att låta honom bli kastrat. Han har hittills fått två kullar med kattungar, en hos oss och en hos Mandelstenens uppfödning, och vi väntar ytterligare en kull med Disa som mamma.

9/1 -11: Grattis till Pepper, S* Saphire Extreme Feeling Hot Hot Hot, som tog Ex1 & NOM idag på UK´s utställning i Tierp!!

2/1 -11:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår tjugosjätte kull och Vellas första. Det blev tre stycken ulltussar den här gången, samtliga är honor! Välkommen in på kattungesidan och titta!

11/12 -10:
Grattis till Pepper, S* Saphire Extreme Feeling Hot Hot Hot, som tog Ex1 & BIV-T idag på Birkas utställning i Sollentuna!!

10/12 -10:
Idag föddes Jacks kull med  IC S* Francesca´s Rasbrin hemma hos Mandelstenens uppfödning, det blev fyra stycken ulltussar!! Besök deras hemsida här.

15/11 -10:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår tjugofemte kull och Lucys andra. Det blev två stycken ulltussar den här gången, två honor! Välkommen in på kattungesidan och titta!

13/11 -10:
Idag fick Mim sin fjärde kull, den här gången är det första gången som vi inte är uppfödare till hennes kull utan min väninna Jenny med familj (SE* Dolce Mio). Tre stycken kattungar blev det den här gången och pappa till kullen är vår egna hane Aragon:-) Kontakta gärna Jenny om ni är intresserade av Mims kattungar!

31/10 -10:
Sorgliga nyheter! Idag gick den vackra lilatabbyhanen GIC S* Kultbergets Gattuso bort, han insjuknade hastigt och trots att man gjorde allt så gick hans liv inte att rädda. Gattuso var bara tre år och är pappa till vår 23:dje kull där vi också har behållit en hane med parningsrätt, S* Saphire Extreme Your Love is King. Många varma tankar till min väninna Jeanette Houdi med familj, vi är så otroligt ledsna för er skull.

16/10 -10:
Idag fick vi Jack och Lucys provsvar på testerna för FIV, FeLV och Chlamydia från SVA och Genlab Niini, samtliga prover var negativa!

14/10 -10:
Idag fick vi svar på blodgrupperingen för Jack och Lucy från Genlab Niini, båda har blodgrupp Ab. Jag visste ju att Jack skulle vara antingen B eller Ab men att Lucy skulle visa sig vara Ab var väldigt oväntat. Det finns inga kända B-katter i hennes stamtavla men jag misstänker att hon kan ha fått anlaget från min Austaliensare Ozzie som har fått en del avkommor som har varit bärare av b-anlag.

6/10 -10:
Idag köpte jag och min väninna Jenny (SE* Dolce Mio) S* Cosmonovas Aragon tillsammans. Aragon har tidigare bott hos min f.d fodervärd Camilla men kunde av olika anledningar inte bo kvar där och eftersom hon ville sälja honom fertil så bestämde vi oss snabbt för att köpa honom. Aragon är pappa till tre kullar hemma hos mig och är en superfin hane med många bra kvaliteter. Han kommer bo hemma hos Jenny i Huddinge och få gå i begränsad avel i några månader innan han blir kastrat. Välkommen att besöka hans sida här.

5/10 -10:
Idag fick Jack dambesök utifrån för första gången. Det var den vackra blåpaddan IC S* Francesca´s Rasbrin från Mandelstenens uppfödning som kom för en date. Allt gick bra så vi hoppas på vackra kattungar om dryga 2 månader:-) Besök deras hemsida här.

1/10 -10:
Idag flyttade den sista kattungen i Gin´s kull hemifrån och i och med det övergår hon i fodervärd Tinas ägo. Ett superstort tack till Tina för den tiden som hon har varit fodervärd åt oss, du har gjort ett jättebra jobb!!!

18/9 -10:
Ny katt i katteriet! Idag blev det klart att Cleo, bruntabbyhonan som vi fått i Gin´s kull, stannar hos Tina som kommer bli fodervärd till henne precis som hon varit åt hennes mamma Gin. Jag är så glad över att hon kommer stanna hos Tina som varit en fantastisk fodervärd åt Gin och tagit hand om kattungarna på ett utmärkt sätt, ett stort tack till dig Tina!! Besök Cleos egen sida här.

4/9 -10: Grattis till vår egen hane Jack som blev Champion idag på MSK´s utställning i Eskilstuna.

16/8 -10: Sorgliga nyheter! Idag har vår älskade honkatt Ettan lämnat oss till vår stora sorg! Ettan hade inte varit sjuk en dag i sitt liv förutom en livmoderinflammation som hon fick i samband med sin sista kull innan hon hastigt insjuknade och lämnade oss. Hon var ju bara 5 år så det kom verkligen som en total chock för oss, vi är så otroligt ledsna och saknar henne så mycket! Besök hennes minnessida här.

18/7 -10:
Grattis till vår egen tjej Vella som blev Champion idag på JKK´s utställning i Haninge. Stort grattis också till SC S* Saphire Extreme MidnightSun som tog Cap & NOM på samma utställning.

17/7 -10:
Grattis till vår egen tjej Lucy som blev Champion idag på JKK´s utställning i Haninge och till vår hane Jack som tog sitt första Cac och blev NOM på samma utställning.
Ett superstort grattis också till min väninna Birgitte och hennes dotter Marie-Christine till de fantastiska framgångarna på samma utställning! Både EC & GIP (N) Honeyheart´s Twisted Logic, JW och hans vackra dotter SC & PR SW07 (N) Honeyheart´s Pretty Scary Silver Fairy, JW blev BIS!

9/7 -10:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår tjugofjärde kull och Gins första. Det blev tre stycken ulltussar den här gången, en hona och två hanar! Välkommen in på kattungesidan och titta!

21/5 -10:
Idag flyttade den sista kattungen i Mim´s kull hemifrån och i och med det övergår hon i fodervärd Jennys ägo. Ett superstort tack till min kära väninna Jenny för den tiden som hon har varit fodervärd åt oss, du har gjort ett jättebra jobb!!!

14/2 -10:
Vi har fått kattungar igen! Idag på alla hjärtans dag föddes vår tjugotredje kull och Mims tredje. Det blev tre stycken ulltussar den här gången, två hanar och en hona! Välkommen in på kattungesidan och titta!

12/2 -10:
Sorgliga nyheter! Idag gick Vellas fina mamma, GIC S* Saphire Extreme Burning Love, bort på djursjukhuset i Oslo. Hon har haft en tuff höst och vinter efter att ha drabbats av en mycket allvarlig analsäcksinflammation och till slut orkade inte hennes kropp mer. Love har alltid varit en av mina favoritkatter av de jag har fött upp så det känns väldigt sorgligt för mig att hon dött vid bara 5 års ålder. Jag hade hoppats att hon skulle bli minst lika gammal som sin mamma och mormor som fortfarande lever och mår bra. Många tröstkramar till hennes ägare Birgitte och Marie-Christine Baglo, vi sörjer så med er! Länk till hennes minnessida finns här.

9/1 -10:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår tjugoandra kull och Lucys första. Det blev två stycken ulltussar den här gången, en hona och en hane! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

23/12 -09: Ny katt i katteriet! Idag flyttade underbara Disa, bruntabbyhonan som vi fått i Reea´s kull, hem till sin fodervärd. Hon kommer att bo hemma hos Jenny Sjödin med familj som också är fodervärdar till Mim. Jag är så glad över att ha hittat ett så fint hem till henne där jag vet att hon kommer få det superbra! Besök hennes egen sida här.
Samtidigt som att kattungarna flyttar så övergår Reea i fodervärd Camillas ägo. Ett superstort tack till Camilla för den tiden som hon har varit fodervärd åt oss, du har gjort ett jättebra jobb!!!

11/12 -09: Har gått med i Svenska Birmaringen! Besök deras sida här.

18/11 -09: Ny katt i huset! Idag åkte vi till Oskarshamn och hämtade hem vår blivande avelshane, S* Blue Tinder´s Jack Bauer. Han är en underbar lilatabbyhane som vi kommer kalla för Jack. Stort tack till hans uppfödare Gunilla Wiberg Karlsson, S* Blue Tinder´s, för att vi fått förmånen att köpa honom, vi är så tacksamma!! Besök hans egen sida här.

16/11 -09:
Idag har vi hjärtscannat våra fyra katter för HCM/RCM hos Lennart Nilsfors med resultatet u.a för samtliga. Skönt att ha det gjort och att allt såg bra ut:-)

28/9 -09: Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår tjugoförsta kull och Reea´s första. Det blev två stycken ulltussar den här gången, en hona och en hane! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

28/6 -09: Grattis till Ozzy, SC S* Saphire Extreme MidnightSun, som tog HP & NOM idag på UK´s utställning i Uppsala!!

27/6 -09: Ett superstort grattis till Ozzy, S* Saphire Extreme MidnightSun, som blev Supreme Champion idag på UK´s utställning i Uppsala!! Ozzy är den andra hanen från vår uppfödning som tagit den högsta titeln och vi är väldigt stolta uppfödare:-) Ozzy blev dessutom NOM och BIS på utställningen, helt otroligt!! Stort grattis också till hans ägare Ellinor Åkerström, S* Sacred Heart´s.

26/6 -09: Idag föddes vår andra alldeles egna lilla "kull", kl. 10.53 på förmiddagen kom nämligen vår son Gabriel till världen! Bilder på vårt andra underverk finns här.

1/3 -09:
Ny katt i huset! Idag åkte Bjarne fram och tillbaka till Oslo för att hämta hem vårt nytillskott, (N) Honeyheart´s Blue Velvet! En underbar blåmaskad hona som vi kommer kalla för Vella. Stort tack till hennes uppfödare Birgitte & Marie-Christine Baglo, (N) Honeyheart´s, för att vi har fått förmånen att köpa henne, vi är så tacksamma!!! Besök hennes egen sida här.

20/10 -08:
Ny katt i huset! Vi har bestämt oss för att behålla blåtabbyhonan som vi fått i Ettans kull. Lucy som vår dotter Jasmine har döpt henne till är en underbart fin och busig tjej, vi är så glada över henne! Besök hennes egen sida här.

1/9 -08:
Tråkiga nyheter! Idag blev Ettan akut kastrerad pga en allvarlig livmoderinflammation. Moderkakorna kom inte ut som de skulle i samband med förlossningen och trots att jag började behandla henne med antibiotika redan dagen efter så hjälpte inte det utan vi var tvungna att kastrera henne. Mycket tråkigt men det viktigaste är att Ettan och kattungarna mår bra!

28/8 -08:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår tjugonde kull och Ettans andra. Det blev två stycken ulltussar den här gången, en hona och en hane! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

27/6 -08: Stort grattis till oss! Idag firar vi 10-års jubileum som uppfödare:-) För exakt 10 år sedan föddes den första kullen mellan våra katter Dizzy och Brembo. Kullen bestod av två hanar och två honor och döptes efter naturfenomen. Så vitt jag vet så lever samtliga kattungar och mår bra:-) Länk till vår första kull finns här.

25/5 -08: Stort grattis till vår tjej Ettan som blev Internationell Champion idag på Alfakattens utställning i Stockholm.

15/4 -08: Sorgliga nyheter! Idag har vår älskade hankatt Brembo lämnat oss till vår stora sorg! Brembo var vår första birma och starten på vår uppfödning, jag tror alla vi känner vet vad det här betyder för oss. Han har lämnat ett så stort tomrum efter sig och vi saknar honom otroligt mycket!! Besök hans minnessida här.

5/1 -08: Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår nittonde kull och Mims andra. Det blev fyra stycken ulltussar den här gången, två honor och två hanar! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

20/5 -07:
Grattis till S* Saphire Extreme Fatal Attraction som tog Ex1, BIV-T samt NOM idag på Perserkattens utställning i Upplands Väsby. Vi skickar även ett stort grattis till Marie Christine och Birgitte Baglo vars underbara (N) Honeyheart´s Pretty Scary Silver Fairy blev Ex1, BIV-U+J, NOM och BIS på samma utställning. Silver Fairy är dotter till GIC S* Saphire Extreme Burning Love och i och med BIS-vinsten idag tog hon titeln Junior Winner, superstort grattis från oss!!

17/5 -07:
Stort grattis till S* Saphire Extreme One and Only som blev 2:a bästa ungdjur/junior i Järva Kattklubb år 2006, kat. II!! Grattis också till hennes stolta ägare Annika Myhrberg, Toscabelle´s.

7/5 -07:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår artonde kull och Ettans första. Det blev tre stycken ulltussar den här gången, en hona och två hanar! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

5/5 -07:
Grattis till S* Saphire Extreme Fatal Attraction som tog Ex1 & BIV-T idag på TCC´s utställning i Sollentuna..

29/4 -07:
Stort grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som blev Grand International Champion idag på Jaerkattens utställning i Norge. Grattis även till hennes ägare, Marie Christine & Birgitte Baglo, vi är mycket stolta uppfödare!!! Grattis också till S* Saphire Extreme Fatal Attraction som tog Ex1 & NOM idag på Spinneriets  utställning i Stockholm.

8/4 -07: Grattis till S* Saphire Extreme Fatal Attraction som tog Ex1 & BIV-T idag på Birkas utställning i Stockholm.

7/4 -07: Grattis till S* Saphire Extreme Fatal Attraction som tog Ex1, BIV-T samt NOM idag på Birkas utställning i Stockholm.

4/2 -07:
Stort grattis till Ozzies vackra barnbarn S* Phoenix Pride Levithan som blev Järvas Klubbmästare 2007 idag! Många grattis också till de stolta ägare Richard och Patricia:-)

7/1 -07:
Idag flyttade den sista kattungen i Isets andra och sista kull hos oss. Jag vill passa på och tacka vår underbara vän Ellinor som varit fodervärd åt Iset under den här tiden. Du har gjort ett superjobb och vi hade inte kunnat önska oss en bättre fodervärd, tack så mycket!!

2/1 -07:
Vi har fått kattungar igen eller kattunge rättare sagt:-) Idag föddes vår sjuttonde kull och Mims första. Det blev en liten ulltuss den här gången, en hona. Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

24/12 -06:
Sorgliga nyheter! Idag gick Ozzies vackra son IC S* Phoenix Pride Kalydon bort. Han dog väldigt hastigt i en kvävningsolycka och hans liv gick inte att rädda trots att Elisabeth gjorde allt i sin makt. Många varma tankar från oss till min kära väninna Patricia och Elisabeth, vi är så ledsna för er skull!!!

15/10 -06:
Stort grattis till vår tjej Glory som vann sidoklassen "Bästa sockor & kilar" på Alfa´s & BiS utställning i Stockholm idag. Grattis också till vår tjej Mim  som blev International Champion på samma utställning.

8/10 -06: Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Cacib & NOM idag på RORAK´s utställning i Norge.

7/10 -06:
Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Cacib & NOM idag på RORAK´s utställning i Norge.

2/10 -06:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår sextonde kull och Isets andra. Det blev fyra stycken ulltussar den här gången,  tre honor och en hane! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

20/8 -06:
Grattis till vår tjej Ettan som blev Champion idag på CCC´s utställning i Vallentuna.

16/7 -06:
Grattis till vår tjej Mim  som blev Champion & BIV idag på JKK´s utställning i Haninge.

15/7 -06: Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som blev International Champion idag på JKK´s utställning i Haninge.

17/6 -06:
Grattis till S* Saphire Extreme One and Only som blev International Champion idag på Mjöskattens utställning i Hamar.

21/5 -06: Grattis till S* Saphire Extreme One and Only som tog Cacib & BIV idag på PK´s utställning i Sthlm.

20/5 -06:
Grattis till S* Saphire Extreme One and Only som tog Cacib & BIV idag på PK´s utställning i Sthlm.

6/5 -06:
Grattis till S* Saphire Extreme One and Only som blev Champion & BIV idag på Birkas utställning i Sthlm.

7/1 -06:
Grattis till S* Saphire Extreme One and Only som tog Ex1 & BIV idag på Speedcat´s utställning i Sthlm.

27/11 -05:
Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Cacib, BIV & NOM idag på Vikingkattens utställning i Norge.

5/11 -05:
Grattis till S* Saphire Extreme One and Only som tog Ex1, BIV & NOM idag på SK´s utställning i Sthlm. Ett lika stort grattis till vår egen tjej Ettan som blev Ex1 & NOM på samma utställning. Dessutom blev hela kullen (Wild One, One More Time samt One and Only) BIS Kat. II!! Ett stort grattis från oss till de stolta ägarna Ulla-Britt & Christer samt Annika!

8/10 -05:
Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som blev Champion idag på RORAK´s utställning i Norge.

8/10 -05:
Ett stort grattis till S* Saphire Extreme One Hit Wonder som tog Ex1, NOM samt fick röst i panelen idag på MSK´s utställning i Eskilstuna. Ett lika stort grattis till vår egen tjej S* Saphire Extreme One More Time som blev Ex1, BIV U+J, NOM samt BIS på samma utställning. Hela kullen (One Hit Wonder, One More Time samt One and Only) blev dessutom bästa birmakull samt 2:a av totalt 9 tävlande kullar i kullklassen!! Ett stort grattis från oss till de stolta ägarna Johanna & Daniel samt Annika!

3/9 -05:
Ett stort grattis till S* Saphire Extreme Gold Galleon som tog Cac, NOM och BIS idag på sin första utställning som vuxen i Tyskland. Congratulations Anja, we are so happy for you and GG!

3/9 -05:
Ett stort grattis till S* Saphire Extreme One Hit Wonder som tog Ex1, NOM samt fick röst i panelen idag på MSK´s utställning i Eskilstuna. Ett lika stort grattis till vår egen tjej S* Saphire Extreme One More Time som blev Ex1, BIV U+J, NOM samt BIS på samma utställning. Hela kullen (One Hit Wonder, One More Time samt One and Only) blev dessutom bästa birmakull samt 2:a av totalt 9 tävlande kullar i kullklassen!! Ett stort grattis från oss till de stolta ägarna Johanna & Daniel samt Annika!

18/8 -05:
Nu har vi äntligen fått hem vårt andra nytillskott S* Saphire Extreme Envy Me eller Mim som vi kallar henne. Ett stort tack till vår underbara fodervärd Lisette som har tagit så bra hand om kattungarna under den tiden som de har bott hos henne.

5/8 -05:
Nu har vi äntligen fått hem vår efterlängtade tjej S* Saphire Extreme One More Time eller Ettan som vi kallar henne. Ett stort tack till vår underbara vän och fodervärd Ellinor (S* Sacred Heart´s) som tagit så bra hand om kattungarna under den tiden de har bott hos henne!

25/6 -05:
Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Ex1 samt BIV-T idag på Agderkattens utställning i Norge.

18/6 -05:
Ett stort grattis till S* Saphire Extreme Gold Galleon som tog Ex1, NOM och BIS idag på sin första utställning i Tyskland. Many congratulations to his owner Anja Siems and thank you for showing him in such a beautiful way, we are so proud of him!

2/6 -05:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår femtonde kull och Guccis första. Det blev tre stycken ulltussar den här gången,  två honor och en hane! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

2/6 -05:
Idag blev två av våra katter kastrater. Både vår hankatt IC Shakandah Aussie Extreme (AUS) och vår hona IC IDP* Älvens Glorious Gift kommer få njuta av livet som glada kastrater hädanefter!

18/5 -05:
Ett stort grattis till vår tjej S* Saphire Extreme She´s the One som blev BIV (SbI a21) i SVERAK 2004. Ett stort tack till hennes fodervärd Ellinor som alltid visar upp henne så fint på alla utställningar!

11/5 -05:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår fjortonde kull och Isets första. Det blev fyra stycken ulltussar den här gången, alla är honor! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

6/5 -05: Ett stort grattis till vår tjej S* Saphire Extreme She´s the One som blev bästa ungdjur/junior i Järva Kattklubb 2004. Ett stort tack till hennes fodervärd Ellinor som alltid visar upp henne så fint på alla utställningar!

17/4 -05: Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Ex1 samt NOM idag på Jaerkattens utställning i Norge.

16/4 -05:
Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Ex1 samt NOM idag på Jaerkattens utställning i Norge.

1/4 -05:
Vi har flyttat! Vi bor numera på Herr Göstas Väg nr. 9 i Älvsjö, välkommen in på kontakt-sidan för mer information!

8/3 -05:
Idag flyttade S* Saphire Extreme Gold Galleon till sitt nya hem hos Anja Siems, Vom Kiebitzmoor uppfödning, i Tyskland. Thank you Anja for giving our special little man such a wonderful home!

6/3 -05:
Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Ex1, NOM och BIS idag på HAURAK´s utställning i Norge. Ett stort grattis även till hennes nya ägare Marie Christine & Birgitte Baglo (Honeyheart´s uppfödning i Stavanger) och tack för att ni visar upp henne så fint varje gång!

27/2 -05:
Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Ex1 samt NOM idag på City Cat Club´s utställning i Arlanda stad.

26/2 -05:
Grattis till S* Saphire Extreme Burning Love som tog Ex1 samt BIV-u idag på City Cat Club´s utställning i Arlanda stad.

30/1 -05:
Grattis till vår tjej S* Saphire Extreme She´s the One som blev femte bästa ungdjur/junior i Birmasällskapet 2004. Ett stort tack till hennes fodervärd Ellinor som alltid visar upp henne så fint på alla utställningar!

12/1 -05:
Ett superstort grattis till vår första birmatjej IC S* Golden Sinh Daytona som idag har fått intyget från SVERAK på sin efterlängtade DM-titel! Detta genom avkommorna: PR & IC S* Saphire Extreme Blue Blizzard, IC S* Saphire Extreme Lady Rainmaker, EC S* Saphire Extreme Sinh Sabotage, IC S* Saphire Extreme Autumn Breeze, GIC S* Saphire Extreme Eternal Summer samt IC S* Saphire Extreme MidnightSun. Ett stort tack till alla våra kattungeköpare som har ställt upp och visat upp sina katter från oss på sådant bra sätt.

8/1 -05:
Grattis till vår tjej S* Saphire Extreme Like Paradise som tog Cac, BIV och NOM idag på Speedcats utställning i Stockholm.

20/11 -04:
Grattis till IC S* Saphire Extreme MidnightSun som tog Cagcib, BIV, NOM samt BOX idag på SK`s utställning i Stockholm. Grattis också till hans dotter (ihop med S* Saphire Extreme Dream of Gaia) Cirinnas Minette som tog Ex1 och NOM på samma utställning.

20/11 -04:
Idag blev vår tjej Summer kastrat efter att ha drabbats av en livmodersinflammation. Det känns jättetråkigt men det viktigaste är att Summer mår bra!

16/11 -04:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår trettonde kull och Summers tredje. Det blev tre stycken ulltussar den här gången, två honor och en hane. Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

8/11 -04:
Vi har fått kattungar! Idag föddes vår tolfte kull och Glorys fjärde. Det blev två stycken ulltussar den här gången, två fina hanar. Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

21/10 -04:
Idag föddes vår första alldeles egna lilla "kull", kl. 01.57 på morgonen kom nämligen vår dotter Jasmine till världen! Bilder på vårt underverk finns här.

10/7 -04:
Grattis till vår tjej S* Saphire Extreme She´s the One som tog Ex1 och NOM idag på Alfakattens utställning i Haninge.

20/6 -04:
Ett stort grattis till CH S* Saphire Extreme Golden Cibola som blev International Champion idag på  Elfsborgskattens utställning i Svenljunga. Grattis också till IC S* Saphire Extreme MidnightSun som tog Cagcib och NOM samt till vår tjej S* Saphire Extreme She´s the One som tog Ex1, BIV och NOM idag på UK´s utställning i Uppsala.

22/5 -04:
Vår bröllopsdag! Idag i Ösmo kyrka gifte vi oss så numera heter jag Anette Högman! Några bröllopsbilder finns att se här.

9/5 -04:
Grattis till vår tjej S* Saphire Extreme She´s the One som tog Ex1, BIV-T, NOM och BIS idag på Speedcats utställning i Haninge.

8/5 -04:
Grattis till CH & IC S* Saphire Extreme Golden Cibola som tog Cagci och BIV idag på Stjärnkattens utställning i Vårgårda. Grattis också till våra tjejer S* Saphire Extreme Like Paradise och S* Saphire Extreme She´s the One som båda tog Ex1 och NOM idag på Speedcats utställning i Haninge.

6/1 -04:
Grattis till vår pojke S* Saphire Extreme Swedish Crown som tog Cac, BIV och NOM idag på Speedcats utställning i Sollentuna.

4/1 -04:
Grattis till Odins dotter S* Phoenix Pride Erigone som tog Cac, BIV och NOM idag på Speedcats utställning i Sollentuna.

3/1 -04:
Vi har fått kattungar igen! Idag föddes vår elfte kull och Glorys tredje. Det blev tre stycken ulltussar den här gången, två honor och en hane. Välkommen in på kattunge-sidan och titta!
Grattis till Odins dotter S* Phoenix Pride Esclarmonde som tog Cac och NOM idag på Speedcats utställning i Sollentuna.

20/12 -03:
Vi har fått kattungar! Idag föddes vår tionde kull och Summers andra. Det blev tre stycken ulltussar den här gången och alla är honor! Välkommen in på kattunge-sidan och titta!

13/12 -03:
Grattis till Odins dotter S* Phoenix Pride Fallerina som tog Ex1 och BIV-J idag på JKK´s utställning i Viksjö.

15/11 -03:
Grattis till vår pojke Shakandah Aussie Extreme som blev International Champion idag på SK´s utställning i Stockholm fyra dagar innan hans ett-års dag.

4/10 -03:
Grattis till vår tjej S* Saphire Extreme Eternal Summer som blev Grand International Champion samt NOM idag på RORAK´s utställning i Sandnes.

27/9 -03:
Grattis till vår pojke Shakandah Aussie Extreme som blev Champion idag på MSK´s utställning i Eskilstuna. Ett stort grattis även till S* Saphire Extreme Blue Blizzard som tog sitt Capib samt blev NOM och till Odins dotter S* Phoenix Pride Erigone som blev Ex1, BIV U+J och NOM på samma utställning.

21/9 -03:
Ett stort grattis till vår första birmahona S* Golden Sinh Daytona som äntligen blev International Champion idag på Ostfoldkattens utställning i Fredrikstad. Grattis även till hennes son S* Saphire Extreme MidnightSun som blev International Champion samt BIV på samma utställning.

27/7 -03:
Grattis till S* Saphire Extreme MidnightSun som blev Champion samt BIV idag på TCC´s utställning i Stockholm.

15/6 -03:
Grattis till S* Saphire Extreme Autumn Breeze som blev International Champion idag på Smaalenes Kattklubb i Skiptvet.

14/6 -03:
Grattis till S* Saphire Extreme Golden Cibola som blev International Champion idag inom IDP på Smålandskattens utställning i Halmstad.

30/3 -03:
Grattis till S* Saphire Extreme Golden Cibola som blev Champion idag inom SVERAK på Ädelkattens utställning i Göteborg.

20/3 -03:
Nu är han äntligen här!! Vår efterlängtade "lilla" pojke från Australien har landat och kommit hit. Han heter Shakandah Aussie Extreme (Ozzie) och är en chokladmaskad läckerbit som vi hoppas ska tillföra mycket till vår uppfödning. Ett stort varmt tack till hans underbara uppfödare Anne Davis (Shakandah) som sålde honom till oss. Välkommen till Sverige Ozzie!

15/3 -03:
Grattis till S* Saphire Extreme Golden Cibola som blev Champion idag inom IDP på Hallandskattens utställning i Halmstad.

12/3 -03:
Odin blev kastrat idag, han har fått 24 st kattungar just nu och väntar en till kull. Han fick mycket fina kattungar efter sig så det känns tråkigt att han nu är kastrat men vi ville att han skulle få bli pensionär och ha ett lugnare liv utan så mycket hormoner. Vi hoppas att han i och med detta kommer att få ro att ägna sig lite mer åt mat och lek.

3/3 -03:
Vi har fått kattungar! Idag föddes vår nionde kull och Felicias första. Det blev 4 stycken små ulltussar den här gången, tre pojkar och en flicka. Välkommen in på kattungesidan och titta!

1/2 -03:
Grattis till S* Saphire Extreme Wild Poseidon som blev Premier idag på GRK´s utställning i Göteborg.

4/1 -03:
Grattis till S* Saphire Extreme MidnightSun som blev Ex1, BIV & NOM idag på Speedcats utställning på Sollentunamässan.

15/12 -02:
Grattis till Odins son S* Phoenix Pride Chimaera som blev Internationell Champion idag två veckor innan hans ett års dag!

28/11 -02:
Har lanserat en ny avdelning på hemsidan som heter Tips & Råd, välkommen in och titta.

23-24/11 -02:
Grattis till Brembos son och Summers pappa EC S* Phoenix Pride Belcore som blev Nominerad idag på Scandinavian Winner utställningen i Norge!

17/11 -02:
Grattis till Odins son S* Phoenix Pride Chimaera som tog sin Champion-titel idag på Stockholms Kattklubbs utställning i Viksjö endast 11 månader gammal!

9-10/11 -02:
Grattis till Brembos son och Summers pappa EC S* Phoenix Pride Belcore som blev Nominerad idag på World Winner utställningen i Finland!

9/11 -02:
Nu har vi kattungar igen! Idag föddes vår åttonde kull och Summers första. Det blev 4 stycken små ulltussar den här gången, tre flickor och en pojke. Välkommen in på kattungesidan och titta.

27/10 -02: Grattis till Brembos son och Summers pappa EC S* Phoenix Pride Belcore som blev BOX idag på Siameslinjens utställning i Täby. Grattis också till Odins son S* Phoenix Pride Chimaera som tog Cac och BIV på samma utställning.

5/10 -02: Grattis till S* Saphire Extreme Golden Cibola som blev NOM idag på Hallandskattens utställning.

7/9 -02: Grattis till Odins son S* Phoenix Pride Chimaera som blev Ex1, BIV och NOM idag på MSK:s utställning i Eskilstuna.

1/9 -02: Grattis till S* Saphire Extreme Golden Cibola som blev NOM idag på VKK´s utställning i Karlstad.

23-24/8 -02:
Grattis till våra båda tjejer IDP* Älvens Glorious Gift och S* Saphire Extreme Eternal Summer som tog sina Internationella Champion-titlar i helgen på Sunnmorskattens utställning i Norge. Summer blev dessutom Nominerad bägge dagarna och lyckades till och med bli BOX på söndagen!

30/6 -02:
Grattis till S* Saphire Extreme Mighty Zeus som tog sin Champion-titel idaq på Agderkattens utställning i Norge endast 11 månader gammal!

6/6 -02:
Nu har vi kattungar igen! Idag på Sveriges nationaldag så föddes vår sjunde kull, det är troligtvis två pojkar och två flickor. Välkommen in på kattungesidan och titta.

1/6 -02:
Idag åkte vi tillsammans med Inga-Britt Tirri & Lars Kihlberg och hämtade vår nya tjej hos Ylva Wahlgren, Läckerbitens. Vi kommer samäga henne ihop med Inga-Britt och Lars där hon också kommer att bo. Vi är så glada att vi äntligen fått hem lilla Felicia, tack Ylva för en underbar tjej.

19/5 -02:
Grattis till S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev BIV och NOM idag på perserkattens utställning i Viksjö. Grattis också till S* Saphire Extreme Season Shadow som tog sitt första CAC samt blev BIV-T på samma utställning.

12/5 -02: Grattis till S* Saphire Extreme Golden Cibola som blev NOM idag på KKK´s utställning i Karlstad och även fick en röst i panelen, vilket resultat på sin första utställning! Extra kul är att Cibola är en dotter till vår franske hane CH Odin Viking De Wikinggard *F.

8/5 -02: Ett stort grattis till Brembo som idag fick sitt pris för att han blev bästa kastrat Kat. II i Järva Kattklubb 2001. Ett stort grattis också till EC S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev bästa vuxen Kat. II i Järva Kattklubb 2001 och till vår egen Summer som blev bästa ungdjur/junior i Järva Kattklubb 2001.

20/4 -02: Idag har vi konstaterat att Daytonas träff med IC S* Piggelins Allan Edwall blev lyckad, hon är nämligen dräktig!! Nu hoppas vi på en kull ljuvliga bomullstussar i början av juni. Välkommen in på vår planer-sida för mer information.

24/3 -02: Grattis till EC S* Saphire ExtremeSinh Sabotage som blev NOM idag på SK´s utställning i Viksjö. Samt ett jättestort grattis till S* Saphire Extreme Autumn Breeze som blev Champion, BIV och NOM på samma utställning, hon fick dessutom två röster i panelen!!!

23/3 -02: Grattis till EC S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev BIV och NOM idag på SK´s utställning i Viksjö.

18/2 -02: Ett stort grattis till vår underbare Brembo som blev Årets Katt Kastrat Kat. II samt BIV (SbI a) i SVERAK 2001. Ett stort grattis också till vår lilla tjej Summer som blev bästa birmaungdjur/junior i SVERAK år 2001 genom sin 6:e plats på listan plus att hon blev BIV (SbI n21).

17/2 -02: Grattis till EC S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev BIV och NOM idag på Mälarkattens utställning i Jakobsberg.

10/2 -02: Ett stort grattis till Brembo som idag fick pris för att han blev bästa kastrat i Birmasällskapet under 2001. Ett stort grattis också till vår lilla Summer som blev tredje bästa ungdjur/junior i Birmasällskapet under 2001.

6/1 -02: Nu har vi kattungar igen! I natt föddes vår sjätte kull, det blev tre flickor och en pojke. Välkommen in på kattungesidan och titta.

4/1 -02: Grattis till Summers pappa och Brembos son EC S* Phoenix Pride Belcore som blev BIV, NOM & BIS idag på Speedcats utställning i Sollentuna.

3/1 -02: Summer blev Champion idag! Ett stort grattis till Summers pappa och Brembos son EC S* Phoenix Pride Belcore som blev BIV-T, NOM & BIS idag på Speedcats utställning i Sollentuna.

9/12 -01: Grattis till EC S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev NOM och grattis till Summers pappa och Brembos son EC S* Phoenix Pride Belcore som blev BIV, NOM & BOX idag på Birkas utställning i Sollentuna.

8/12 -01: Grattis till S* Saphire Extreme Autumn Breeze som tog Cac, BIV & NOM idag på Birkas utställning i Sollentuna.

30/9 -01: Ett jättestort grattis till S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev Europa Champion idag 1 år och 8 månader gammal. Sinh är den första katten från vår uppfödning som blir EC  och vi skickar ett stort tack till hans ägare Inga-Britt Tirri och Lars Kihlberg som alltid visar upp honom så fint preparerad.

22/9 -01: Grattis till S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev BIV & NOM idag på Sölvkattens utställning i Hokksund.

15/9 -01: Grattis till S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev NOM idag på MSK´s utställning i Eskilstuna.

2/9 -01: Grattis till S* Saphire Extreme Autumn Breeze som blev Ex1 och BIV-T idag på Alfakattens utställning.

11/8 -01: Grattis till Summers pappa och Brembos son S* Phoenix Pride Belcore som blev Europa Champion idag på Birmasällskapets utställning i Örebro! Belcore vann dessutom Nerke-cupen tillsammans med Summer och hennes kullsyskon Winter Delight och Season Shadow.

29/7 -01: Grattis till S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev NOM idag på SK´s utställning i Viksjö.

23/7 -01: Nu har vi kattungar igen! I natt föddes vår femte kull, det blev två pojkar och en flicka. Välkommen in på kattungesidan och titta.

7/7 -01: Grattis till S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev NOM idag på Klösets utställning i Västerås.

16/6 -01: Grattis till S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev Grand Internationell Champion idag på SÖRAKs utställning i Arendal.

10/6 -01: Brembo tog sin sista titel och blev Europa Premier idag på UK´s utställning i Uppsala, han blev även NOM & BIS!

9-10/6 -01: Ett stort grattis till S* Saphire Extreme Winter Delight som blev Ex1, BIG och NOM på lördagen samt Ex1 och NOM på söndagen på BKK´s utställning.

12-13/5 -01: Ett stort grattis till S* Saphire Extreme Winter Delight som blev Ex1 och Nom bägge dagarna på Orkk´s utställning.

12/5 -01: Glory blev Champion i dag! Ett stort grattis till IC S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som fick Cagcib, BIV-T, NOM och BOX idag på Speedcats utställning i Haninge.

17/3 -01: Grattis till S* Saphire Extreme Sinh Sabotage som blev Internationell Champion idag på Smaalenene Kattklubbs utställning i Norge.

20/1 -01: Nu har kattungarna kommit! I natt föddes vår fjärde kull, det blev fyra flickor och en pojke. Välkommen in på  kattungesidan och titta.

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.