Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Rub_Sweet_Summertime
Sweet Summertime 9v_1999

I Gin´s första och sista kull hos oss föddes den här ljuvliga lilla tjejen. Det var inte meningen från början att hon skulle bli kvar på foder men Tina blev så förälskad i henne och sedan när vi fick ett återbud från hennes tänkta köpare så blev det otänkbart att sälja henne. Så självklart blev hon istället kvar hos Tina på foder. Tina har ju också varit fodervärd åt mamma Gin och tagit hand om henne och kattungarna på ett utmärkt sätt och jag är väldigt glad att hon fortsätter att vara fodervärd åt oss:-) Även Cleo är dotter till vår underbara bruntabbyhane Aragon och hon har fått ärva många av hans fina egenskaper.

Cleo, som hon kallas, är en tuff liten tjej med en fantastisk personlighet! Hon var först med det mesta och vann ganska tidigt både vårt och Tinas hjärta:-) Hon var den enda flickan i kullen och lite mindre än sina bröder men helt klart tuffast.

Cleo har ett mycket runt fint kort huvud med bra bredd, bra haka och en fin profil samt en ok panna. Hon har bra öronstorlek och en fin blå ögonfärg samt ett underbart uttryck. Inte så jättemycket att klaga på alltså men tyvärr har hon inte fått så bra markeringar, hon har för lite vitt på en socka fram och lite låga kilar. Synd eftersom hon är så fin i övrigt.

Pga markeringarna kommer hon antagligen inte ställas ut så mycket men vi kanske visar upp henne någon gång för att få en bedömning..

Sweet Summertime 9v_2051

Cleo vid 9 veckors ålder.

Sweet Summertime 9v_2077
Sweet Summertime 9v_2050

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.