Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
ch-under-hypnose
Under Hypnôse_9646

I Isets andra och sista kull hos oss föddes den här ljuvliga lilla tjejen som jag inte kunde låta bli att sätta på foder:-) Hennes far är Ozzies vackra son IC S* Phoenix Pride Kalydon. Jag är väldigt glad att vi bestämde oss för att behålla en tjej i den här kullen för Kalydon gick tragiskt nog bort den 24/12 2007. Han dog väldigt hastigt i en kvävningsolycka och hans liv gick inte att rädda trots att Elisabeth gjorde allt i sin makt, vi är så ledsna för er skull!

Gin, som hon kallas, bor hemma hos Tina som förlorade Sickan (S* Saphire Extreme Never Enough) från vår uppfödning alldeles för tidigt. Jag hade från början tänkt att behålla någon av Gins två blåtabby systrar men Gin lyckades charma mig så totalt så det blev tillslut otänkbart att behålla någon av de andra:-)

Tusen tack till vår vän och fodervärd Ellinor som har tagit hand om Gin och hennes syskon på ett sådant bra sätt (som vanligt). Du har gjort ett superjobb!!

Gin har ett runt fint huvud med bra bredd, bra haka och en fin panna. Hon har bra öronstorlek och en fin blå ögonfärg samt ett underbart uttryck. Enda felet är att hon inte är tabby men man kan ju inte få allt:-)

Av olika omständigheter så tog det lång tid innan hon fick sin första kull och jag var osäker på om jag skulle våga para henne eftersom hon hunnit bli över tre år innan det blev dags. Efter att ha diskuterat saken med hennes fodervärd Tina kom vi ändå fram till att vi nog skulle para henne ändå och det beslutet behövde vi inte ångra. Gin hade en mycket lätt förlossning och har varit en utmärkt mamma till sina kattungar, precis som sin mamma Iset alltså:-) I samband med att två av hennes tre kattungar flyttade så övergick hon i fodervärd Tinas ägo. En kattunge blev dock kvar närmligen den söta bruntabbytjejen Cleo som Tina kommer att vara fodervärd till i framtiden. Ett stort tack till dig Tina för den tiden som du har varit fodervärd åt Gin, du har gjort ett superbra jobb!!!

Hennes första utställning var JKK´s klubbmästerskap där hon placerade sig som nr.2 i klassen slagen av sin halvsyster S* Phoenix Pride Levithan som slog till och blev Klubbmästare! Hon har också ställts ut några gånger som vuxen och trots att Gin har två mycket små kilar så har hon ändå lyckats att bli Champion.

Hypnôse_6062

Gin som kattunge, ca 8 veckor gammal.

Hypnôse & Attraction_6265

Gin  tillsammans med kullsystern Fatal Attraction, 3 mån.

Gin_1963

Gin vid 3,5 års ålder.

Gin & Like a Heatwave_1863

Gin tillsammans med Like a Heatwave från Sommar-kullen.

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.