Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Jack_2215

Jack ca 1 år gammal.

Vi har en egen avelshane som vi hoppas kommer att bli pappa till våra framtida kattungar. Jack (CH S* Blue Tinders Jack Bauer) är en mycket lovande lilatabbyhane och vi hoppas att vi kommer få våra första kullar med honom som pappa under 2010. Han är först och främst tänkt till våra egna honor men jag kan tänka mig att låna ut honom vid några tillfällen och då främst till uppfödare som jag känner och samarbetar med. Jack är precis som våra andra katter testad negativ för FIV, FeLv & Chlamydia samt blodgrupperad, han har blodgrupp Ab. Han ska också hjärtscannas när han blir tillräckligt gammal för det. Hans stamtavla finns här.

Jack Bauer_0156

Jack som kattunge, ca 12 veckor gammal.

Cosmonovas-Aragon_2429

Aragon ca 3 år gammal.

Nu har vi ytterligare en fertil hankatt. det är den fina bruntabbyhanen Aragon som jag har köpt och samäger tillsammans med min väninna Jenny Sjödin (SE* Dolce Mio). Aragon ägdes tidigare av min f.d fodervärd Camilla Sand men kunde av olika anledningar inte bo kvar där. När vi fick reda på att Camilla ville sälja honom bestämde vi oss snabbt för att köpa honom och nu har han flyttat hem till Jenny och hennes familj i Huddinge. Aragon kommer att få vara fertil och gå i begränsad avel i några månader innan han blir kastrat. Han har ju redan fått några kullar med mycket fina kattungar och jag hoppas att han ska kunna få några till innan han blir kastrat. Eftersom både jag och Jenny bara har en hona var som vi para honom med så kommer vi låna ut honom några gånger. Hör gärna av er till mig eller Jenny om ni är intresserade av Aragon.

Cosmonovas-Aragon_2435
Cosmonovas-Aragon_2427
Cosmonovas-Aragon_2378
Your Love is King_1606

Your Love is King som kattunge, ca 12 veckor gammal.

Just nu finns det också en hane från vår uppfödning som kommer gå i avel. Det är vår underbara chokladmaskade hona Mim´s son Your Love is King. Han föddes den 14/2 -10 alltså på Alla hjärtans dag och var en av tre kattungar i vår Love-kull. Han är en lovande chokladtabbyhane som vi har sålt med parningsrätt för egen del. Vi vet inte just nu vem av våra honor som vi kommer att para honom med men det har vi ju tid att bestämma. Han bor hemma hos familjen Lindström i Bergby utanför Gävle. Hans stamtavla finns här.

Your Love is King_1598
Your Love is King_1570
Your Love is King_1595

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.