Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Cosmonovas-Aragon_2429

Här är alltså Aragon som jag hastigt och lustigt har köpt och samäger tillsammans med min väninna Jenny Sjödin (SE* Dolce Mio):-) Aragon ägdes tidigare av min f.d fodervärd Camilla Sand men kunde av olika anledningar inte bo kvar där. När vi fick reda på att Camilla ville sälja honom bestämde vi oss snabbt för att köpa honom och nu har han flyttat hem till Jenny och hennes familj i Huddinge.

Jag har tidigare lånat Aragon och fått tre kullar efter honom som jag har varit supernöjd med. Så nöjd att jag inte kunnat låta bli att behålla två avkommor efter honom hos fodervärd, S* Saphire Extreme Desire Me och S* Saphire Extreme Sweet Summertime, båda bruntabbymaskade.

Aragon är en stor och kraftig hane med en underbar bredd och bestomme! Han har ett brett fint rundat huvud med fin profil och en bra panna. Öronen har en bra storlek och sitter fint. Han har mycket päls och även en fin pälskvalitet. Ögonfärgen är bra och han har en fin look när han väljer att visa upp sig:-)

Aragon kommer att få vara fertil och gå i begränsad avel i några månader innan han blir kastrat. Han har ju redan fått några kullar med mycket fina kattungar och jag hoppas att han ska kunna få några till innan han blir kastrat.

Ett stort tack till Camilla Sand för att vi har fått köpa din vackra pojke!

Cosmonovas Aragon_9404

Aragon ca 1 år gammal.

Cosmonovas Aragon_0043

Aragon ca 2 år gammal.

Cosmonovas-Aragon_2378

Aragon ca 3 år gammal.

Cosmonovas-Aragon_2431
Cosmonovas-Aragon_2427
Cosmonovas-Aragon_2435

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.