Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
desire-me
Desire Me_0677x

I Reea´s första kull föddes den här underbara tjejen som jag föll för direkt när jag såg henne som liten kattunge. Hon är mycket lik sin mamma så jag bestämde nästan genast att vi skulle placera henne hos fodervärd och det har vi också gjort. Disa, som hon kallas, bor numera hemma hos Jenny Sjödin med familj som också varit fodervärdar åt Mim. Det känns jättebra att hon har fått ett så superbra hem! Disa är inte bara supersöt utan hon har dessutom ett underbart temperament och är fullständigt orädd! Hon svassar fram genom livet med svansen rätt upp helt medveten om hur fin hon är:-)

Hennes far är är den mycket fina bruntabbyhanen S* Cosmonovas Aragon som ägs av mig och Jenny numera.

Disa har precis som sin mamma nästan allt det som jag önskar mig av en birma. Ett runt fint huvud med bra bredd, bra haka och en fin panna. Hon har fina små öron som är mycket bra placerade, en fin blå ögonfärg samt ett underbart uttryck. Hon har en härlig kropp med fin tyngd och underbar päls. Enda felet är att hon tyvärr har för mycket vitt på sockorna fram, två framkilar. Väldigt tråkigt men så kan det bli.

Vi har parat Disa med vår egen hane Jack och om hon har blivit dräktig så kommer kattungarna att födas i Januari 2011. Jag hoppas på att själv kunna behålla en fin hona efter henne om jag har turen att få en:-) Jag tror att hon och Jack kompetterar varandra mycket bra så jag hoppas väldigt mycket på den här kullen!

Eftersom Disa har för mycket vitt så kommer hon antagligen inte ställas ut speciellt mycket. Vi har hittills tagit med henne på en utställning där hon fick en superbedömning och kom tvåa både i BIV-uttagningen och i Nomineringen trots framkilarna! Vi är verkligen jättenöjda:-)

Desire Me_0071

Disa som liten kattunge, ca 5 veckor gammal.

Desire Me_0406x

Disa som liten kattunge, ca 12 veckor gammal.

Desire Me_0416x
Desire Me_0427x
Desire Me_0475x

Disa vid 3,5 månaders ålder.

Desire Me_0492x
Desire Me_0680x
Desire Me & Immi_0512x

Disa tillsammans med bästisen SE* Dolce Mio Imagine Wirled Peace.

Desire Me_0753 small

Disa vid 4 månaders ålder.

Desire Me_0746 small
Desire Me_0738 small
Desire-Me_2332

Disa vid ca 1 års ålder.

Desire-Me_2317
Desire-Me_2313

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.