Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Reason02
Saphire Extreme You´re the Reason_9432

I Ettans första kull föddes den här underbara tjejen som utan tvekan är en av de bästa katter vi någonsin fött upp!! Jag bestämde nästan direkt att vi skulle placera henne hos fodervärd och det har vi också gjort. Reea, som hon kallas, bor numera hos en jättetrevlig tjej som heter Camilla Sand och som bor ca 5 minuter med bil från oss. Hennes far är är den supersnygga blåmaskade hanen EC (N) Honeyheart´s Twisted Logic JW som ägs av min väninna Birgitte Baglo och hennes dotter Marie-Christine, Honeyheart´s. Stort tack till er för att vi fick låna er urtjusige pojke!

Reea har i stort sett allt som jag önskar mig av en birma! Ett runt fint huvud med bra bredd, bra haka och en mycket fin panna. Hon har fina små öron som är mycket bra placerade, en fin blå ögonfärg samt ett underbart uttryck. Hon har en härlig kropp med fin tyngd och underbar päls. Enda felet är att hon tyvärr har mycket dåliga markeringar (och sedan är hon ju inte tabby heller) men kan ju inte få allt:-)

Nu har Reea fått sin första kull och kommer i och med det övergå i sin fodervärd Camillas ägo. Hon hade en mycket lätt förlossning och skötte allting helt själv! Hon är också en helt underbar mamma till sina små kattungar och tar hand om dem på ett fantastiskt sätt. Det känns väldigt skönt att hennes mors fina avelsegenskaper har gått i arv! Till min stora glädje så blev bägge kattungarna i kullen bruntabbymaskade och jag har bestämt att jag ska behålla en av dem i min egen avel men jag har inte bestämt vem det blir än. Ett stort tack till vår fodervärd Camilla som har tagit hand om Reea och kattungarna på ett sådant utmärkt sätt!! Vill också tacka för att du lånade ut din fina pojke, Aragon, till oss och Reea. Vi är så himla nöjda med kattungarna som vi har fått i kullen mellan dem:-)

Eftersom Reea knappt har några kilar så kommer hon antagligen inte ställas ut speciellt mycket. Vi har dock tagit med henne på två utställningar och på bägge blev hon BIV i hård konkurrens trots markeringarna, vi är supernöjda! Hoppas att det kommer fortsätta gå bra för henne i framtiden!

You´re the Reason_6830

Reea som kattunge, ca 5 veckor gammal.

You´re the Reason 14v_6949

Reea som kattunge, ca 12 veckor gammal.

You´re the Reason 14v_6967

Reea vid 3 månaders ålder.

You´re the Reason 14v_6969
You´re the Reason_7097

Reea vid 7 månaders ålder.

Saphire Extreme You´re the Reason_9473

Reea vid 2 års ålder.

Saphire Extreme You´re the Reason_9449
Saphire Extreme You´re the Reason_9487

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.