Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
ch-shes-the-one

BIV (SbI a21) i SVERAK 2004.

Bästa ungdjur/junior i Järva Kattklubb 2004.

Femte bästa ungdjur/junior i Birmasällskapet 2004.

Så har vi äntligen fått den blåtabby hona som vi längtat efter så länge! She´s the One eller Iset som hon kallas föddes i vår elfte kull och är en perfekt kombination av sina föräldrar Glory och Leo, hon har fått ärva deras bästa egenskaper. Eftersom vi tyvärr inte hade möjlighet att behålla henne hemma hos oss så gjorde vi det näst bästa dvs placerade henne hos vår kära vän Ellinor på foder. Ellinor var också fodervärd till Isets farmor Dizzy och har två andra katter från vår uppfödning, blåmaskade Athena och brunmaskade Ozzy (Leos kullbror). Ellinor har nu ett eget stamnamn, Sacred Heart´s, besök hennes hemsida för mer information om katterna!

Iset har ett mycket runt fint huvud med bra bredd, bra haka och en fin panna. Hon har små fina öron och en lovande ögonfärg men det bästa är hennes underbara uttryck som jag föll för direkt när hon var liten. Sedan skadar det ju inte att hon har fått rätt bra med päls, bra kontraster och en fin tabbymaskning.

Hon har ställts ut en del som kattunge med mycket bra resultat bl.a BIV, NOM och BIS. Det har fortsatt att gå bra för henne som vuxen men tyvärr är hon inte så förtjust i utställningar längre så troligtvis kommer hon slippa det i framtiden.

Nu har Iset fått sina bägge kullar hos oss och därför övergått helt i Ellinors ägo! Ett stort tack till Ellinor för den tiden som du har varit fodervärd åt oss, du har gjort ett fantastiskt jobb och vi är så tacksamma!! Vi är supernöjda med de kullar som vi har fått efter Iset! Så nöjda att vi har behållit två stycken kattungar efter henne, Ettan och Gin. Allt har gått jättebra med kullarna och hon har varit en exemplarisk mor till sina små kattungar. Det känns bra att hennes mors fina avelsegenskaper har gått i arv!

IsetClose

Iset som kattunge, ca 3 månader gammal.

Iset vid 1 års ålder.

Lancôme-kullen_576202

Iset 2 år tillsammans med kattungarna i Lancôme-kullen.

Iset_5209

Iset vid 3 års ålder.

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.