Picture
Picture
ljus-minnessida
minnessida-liten
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
ic-like-paradise
GucciX02

Äntligen har vi fått en vacker hona att behålla efter Summer! Like Paradise eller Gucci som hon kallas är dessutom dotter till vår egen hane Ozzie vilket gjorde det ännu intressantare för oss. Eftersom vi tyvärr inte hade möjlighet att behålla henne hemma hos oss så gjorde vi det näst bästa dvs placerade henne hos Lisette Kahlson på foder. Lizette som tragiskt förlorade sin Cosmos (Close to Me) från vår uppfödning ville ha nytt sällskap och det blev alltså Gucci. Hon var ett riktigt busfrö som kattunge och satt hela tiden fart på Lisettes stackars hund:-)

Gucci har en fantastisk benstomme och storlek (ett arv från sin far) ett runt huvud med bra bredd, bra haka och en mycket fin panna. Hon har en fin blå ögonfärg och bra placering på öronen även om de för tillfället är en aning stora. Sedan skadar det ju inte att hon har fått rätt bra med päls, bra kontraster och en fin maskfärg.

Hon har ställts ut en del med mycket bra resultat bl.a BIV och NOM både som ungdjur och vuxen. Vi hoppas att det ska gå lika bra för henne i fortsättningen.

Allt gick bra när hon fick sin första kull, hon hade en lätt förlossning och har varit en underbar mamma till sina kattungar! Dessutom fick vi chansen att behålla en underbar chokladmaskad hona i kullen som heter Mim (Envy Me). Tyvärr gick inte allt lika bra när hon fick sin andra kull. Hon fick en livmoderinflammation sent i dräktigheten som gjorde att fostren tillbakabildades förutom en kattunge som föddes för tidigt och dog bara några timmar senare. Efter det här beslutade jag mig för att inte ta en till kull på Gucci utan skriva över henne på Lisette. Jag tyckte inte att det var rättvist att låta henne vänta längre på sin katt plus att jag redan hade fått behålla Mim. Tack så mycket Lisette för den tiden som du varit fodervärd åt oss, du har gjort ett jättebra jobb!!

Paradise1

Gucci som kattunge, ca 3 månader gammal.

GucciPetre

Gucci vid 1 års ålder.
Foto: Åsa Petré

Gucci_5235

Gucci vid 2 års ålder.

Gucci_162502

Gucci vid 3 års ålder.
Foto: Lisette Kahlson

Like Paradise_8032 copy

Gucci vid 4 års ålder.

© Copyright Saphire Extreme. Anette & Bjarne Tel: 08-647 38 98.